UDRUŽENJE ZA SPORT I MEDICINU SPORTA

UDRUŽENJE ZA SPORT I MEDICINU SPOTA NA XI EVROPSKOM KONGRESU FIEP-A

Na poziv predsednika Međunarodne federacije za fizičko vaspitanje (Federation Internationale D'education Phisique), dr Branislava Antala, dr Predrag Božić, predsednik Udruženja za sport i medicinu sporta, održao je pozivno predavanje na XI Evropskom kongresu koji je nosio naziv ,,Anthropological Aspects of Sport, Physical Education and Recreation” i koji se održavao u Banja Luci od 14.-tog do 18.-tog 09.2016. godine. Predavanje koje je održano nosi ,,Physical Fitness and Multiple Lifestyle Behaviors Accompanied With Lifelong Health of Serbian Adolescents” (Fizička forma i obrasci ponašanja adolescenata u funkciji dugogodišnjeg zdravlja).

Ovom prilikom izneti su najvažniji rezultati dobijeni u okviru projekta „Aktivni mladi za zdraviji život: Zdravlje, životni stilovi i fizička forma mladih“, koji je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Tokom predavanja su opisani najvažniji obrasci ponašanja kao i indikatori zdravlja mladih za koje je utvrđeno da značajno utiču na trenutno i buduće zdravlje.

Više o programu kongresa, predavačima kao i drugim važnim informacijama možete pronaći prateći sledeći link http://www.fiep2016unibl.org/index.php/en/.

Kompletnu prezentaciju možete preuzeti OVDE

© UDRUŽENJE ZA SPORT I MEDICINU SPORTA - Sva prava zadržana. Izrada sajta: Kio d.o.o.